HTML

István király országa?

Egy blog arról, vajon mennyire hasonlít az ország arra, amit egyes politikai erők sugalmaznak, hogy István király eszméit képviselik. Aktuálpolitikával fűszerezve!

Friss topikok

  • The Ghost Wolf O1G: @newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): Igen, de ha latin, akkor az írásmódja is latinos "f... (2014.04.17. 15:19) Megérdemeljük!
  • Kovács István1: Psalmus Hungaricus Reloaded (a békemenet által ihletve...) youtu.be/bMynbAzUYcM (2014.03.30. 22:10) Belső ellenség!

Belső ellenség!

LordArtist 2014.03.30. 15:43

Alig egy héttel a választások előtt, úgy érzem ideje némi tanulságot vonni, bár semmi kétségem nincs afelől, hogy a java sajnos még csak ezután következik.

Ami választási kampány címén lezajlott az utóbbi hónapokban, az talán a legsötétebb szégyenfoltja a rendszerváltás utáni magyar politikának! Kormányoldalról a teljes elvakultság, populizmus, arrogáns megnyilatkozások, az úgynevezett "kormányváltóktól" pedig a káosz, a marakodás, mindezt persze "együtt Magyarországért"!

Siralmas, szomorú látni, hogy a 21. század magyarja mennyire megvezethető, rosszindulatú, önző, és sajnos öngyilkos! Békemenet tucatszámra, importált külföldiekkel, unalomig puffogtatott, elcsépelt frázisokkal, ahol nem tudnak mást szajkózni, mint a kommunistázást, baloldalizást, libisizést, közben a legnagyobb kudarcokat is képesek "áramvonalas versenyautóként" eladni az elvakult tömegnek!

A másik oldalról is színtiszta provokáció zajlik! Kormányváltást vizionálnak, közben maximum olyan programmal rendelkeznek, mint a regnáló együgyűség! Kirohannak a békemenetre mozgalmi nótákat harsogva, ezzel tovább szítva a tüzet, ami hamarosan talán az egész országot elborítja!

A mai magyar politikai elitnek valamiért nem érdeke a kiegyezés, a konszolidáció! Józan ember nem tud mást feltételezni, csak azt, hogy ezek a tömörülések polgárháborút, anarchiát, totális pusztulást akarnak hozni erre az országra!

Amennyiben nem ez a cél, szülessen bármilyen eredmény április 6-án, sürgős kompromisszumokra lesz szükség minden oldalról! Ha hagyjuk, hagyják, hogy arrogáns, hatalmi gőgben szenvedő politikusaink folytassák ámokfutásukat, elkerülhetetlen lesz egy újabb, szörnyű nemzeti katasztrófa, és az ukránok sorsára juthatunk!

Nem kell külső ellenségeket keresni! Mindenki nézzen kicsit nyitottabb szemmel végig a saját környezetén, és rájön, hogy ma a magyar legfőbb ellensége, sajnos éppen a magyar!

 

Címkék: Magyar Politika Békemenet Kormány Kommunista Ellenzék Ellenség Jobboldal Baloldal Kampány Április 6.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://istvanorszaga.blog.hu/api/trackback/id/tr895885757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lavór 2014.03.30. 16:58:46

És kinek, kiknek is lenne olyan nagy baj, ha az ukránok sorsára jutnánk? Annak a 4 millió szegénységben élőnek?
Jöjjön, aminek jönnie kell. Nagyon nem érdekelné a ma szupergazdagokat. 5-6 életre elég pénzt raktak már zsebre. Vígan eléldegélnek belőle bárhol a világon.

LordArtist 2014.03.30. 17:07:28

Soha nem a "szupergazdagok" azok, akiken csattan az ostor!
Annak a 4 millió szegények pedig nem hiszem, hogy az lenne az álma, hogy egy esetleges felkelés, vagy polgárháború miatt fejbe lőjék, felakasszák, csak azért mert az éppen vesztes oldalra állt!
Igen, jönni fog, aminek jönnie kell, de ha így megy tovább, Vörösmarty víziója be fog következni, csak éppen az a halál nem nagyszerű lesz, és főképpen nem dicső! Ezt pont azoknak kéne belátni, akik a "nagy magyarságot" és az összefogást szajkózzák mindenhol, miközben fék nélkül száguld az ország egy hatalmas, mély szakadék felé!

lavór 2014.03.30. 17:18:52

@LordArtist:

A gyors halál is jobb a lassú agóniánál. Emellett nem kell hagynia a hatalomnak, hogy idáig fajuljon a helyzet (és nem a terror, börtönök a megoldás). Ott sem jókedvükből mentek "harcba" az emberek. Van egy pont, ahol már semmi nem számít, nincs tétje a dolognak. Figyelmeztetés volt az ukrán eset a fejlett nyugati világnak. Elég sokat lehet olvasni nemzetközi cikkekben az "összeomlásról". A rendszerben már túl sok a homokszem. Óriásira nyílt az a bizonyos olló.

Éhes_ló 2014.03.30. 18:17:35

A magyar legnagyobb ellensége ma a zsidó és annak biológiai fegyvere a cigány.

Sexual Harassment Panda 2014.03.30. 18:19:28

@Éhes_ló: húzzál vissza a kurucra nácikám.

Éhes_ló 2014.03.30. 18:34:08

@Sexual Harassment Panda: ez csak egy vélemény, ne veszítsde el az emberélarcodat tőle rögtön. :)

Ha van itt olyan a magadfajta szerint PC, nem náci, aki szerint a magyarnak lehet a magyar az ellensége, akkor tetszőleges számú, hasonlóan megalapozott vélemény (ellenség kiválasztás) alkotható.

Olyan például, hogy a magyarnak az oláh az ellensége.

Vagy például olyan, hogy magyarnak a rác, a tót az ellensége.

Egyik sem kevésbé megalapozott mint a nyilván nemnáci, a magyarokat komilfó lefikázó PC posteré, de a jelen létszámuk miatt bármelyik kevésbé valószínű verzió a csonkaországban, mint az általad meglehetős érvszegénységgel nácinak minősített saját verzióm, amit vérrel véstek a történelmünkbe és vének ma is, meg holnap is.

Bár ez nektek inkább öröm.
Nekem meg az, hogy már nem sokáig van min örömködnötök.

Muzsikok közt 2014.03.30. 21:33:06

A belpolitika a belső ellenségkeresésről szól balfaszka.

Kovács István1 2014.03.30. 22:10:57

Psalmus Hungaricus Reloaded (a békemenet által ihletve...) youtu.be/bMynbAzUYcM
süti beállítások módosítása